Takuut

Takuut

Tuotteidemme takuut kattavat valmistusvirheet ja normaalikäytössä aiheutuneet vahingot. Osien hajoaminen on hyvin harvinaista mutta pitkään aktiivisessa käytössä ollut tuoli alkaa usein näyttämään eliniän merkkejään. Takuuehdoista riippuen valmistajat ovat valmiita toimittamaan uudet osat tuotteisiin veloituksetta. Mahdolliset vaihtotyöt ja kuljetuskustannukset asiakas maksaa itse.

Håg

HÅG myöntää kaikille 1.1.2004 jälkeen valmistetuille toimistotuoleilleen sekä HTC-tekstiilien vakiovalikoimalleen 10 vuoden takuun kaikkien valmistusvirheiden varalta. Takuu koskee korkeintaan 9 tunnin käyttöä vuorokaudessa. Lisäksi HÅG myöntää kaasujousilleen elinikäisen takuun.

Tietyt HÅG-istuinratkaisut (HÅG H03, HÅG H04, HÅG H05 ja HÅG H09) on suunniteltu yli 9 tunnin käyttöä varten (24 tuntia/vrk) käytettäväksi esimerkiksi vuoro-, terminaali-, seuranta- ja valvontatyössä. Nämä tuolit on testattu Ison-Britannian BS 5459-2 -standardin mukaan. Standardia käytetään usein intensiivisen käytön (24 tunnin käyttö) testaamisessa. HÅG myöntää viiden vuoden takuun näille valituille istuinratkaisuille ja HTC-vakiovalikoiman tekstiileille yli 9 tunnin päivittäisessä käytössä (24 tuntia/vrk).

Aeris tuotteet – Swopper, Muvman ja 3Dee

Aeris myöntää 3 vuoden takuun ostopäivämäärästä lähtien. Takuu kattaa kaikkien alkuperäisosien materiaali- ja toimintavirheet. Se ei kata tavallista kulumisosien, kuten päällyskankaan kulumista, eikä epäasianmukaisesta käsittelystä johtuvia vikoja.

Salli

Salli Systems myöntää tuotteille 2–5 vuoden takuun (tuolit 5 vuotta, pöydät ja lisävarusteet 2 vuotta). Salli Satulatuolilla on laajennetun kymmenen vuoden takuun niille asiakkaille, jotka rekisteröityvät Salli Systemsin tietokantaan ja vastaavat palautekyselyyn.
Takuu kattaa ostopäivästä lähtien Salli-tuotteiden säännöllisessä ja normaalissa sisäkäytössä ilmenneet rakenteelliset virheet ja materiaali- ja valmistusvirheet. Tuotekohtainen takuun pituus (2–5 vuotta) on ilmoitettu tuotteen valmistuspäivänä voimassa olevasssa virallisessa tuoteluettelossa.

Variér

Variér myöntää 7 vuoden takuun kaikille puuosille, 5 vuoden takuun mekanismeille ja 2 vuoden takuun muille osille ja verhoilulle. Takuu kattaa valmistusvirheet ja niistä johtuvat viat. Takuu ei korvaa väärinkäyttöä ja kulumista.

BackApp

BackApp myöntää tuotteelle 5 vuoden takuun..

 

Huomaa!

Jos ostamanne tuotteen takuu on rauennut, on silti mahdollista että varaosia on vielä saatavilla. Kaikissa tapauksissa ottakaa yhteyttä toimistoomme info@ergoforum.com.

iZettle

iZettle maksupääte nyt Ergo-Forumissa!

Takuut

Takuut Tuotteidemme takuut kattavat