[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Enemmän Hyvinvointia.

Toimistosisustamisen kattavat ratkaisut eri kokoisiin projekteihin yhteistyökumppaniltamme Narbutakselta. Käyttäjälähtöisyys on ehdoton lähtökohtamme. Lämpimät värit ja materiaalien moninaisuus antavat puhtia päivään. Narbutaksen materiaalimerestä löydät sinun yrityksesi väriset ja muotoiset ratkaisut vaivatta.

Ihminen on kaiken keskiössä, kun toteutamme toimiston kalustamisesta. ”Terve keho terve mieli” toteutuu parhaiten, kun sopiviin kalusteisiin yhdistetään sopiva työtuoli. Ergonomia ei ole sanahelinää, kun toteutat hyvän olon toimistoa kanssamme.

Ison tehtaan kattavat tuotevalikoimat ja usean toimittajan työtuolit antavat vapauden saavuttaa täyden kympin fiiliksen. Anna meidän auttaa sinua saavuttamaan vain parasta !

Etsitkö tietynlaista tuotetta tai ratkaisua ? Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä !

Tutustu laajaan kalustevalikoimaan osoitteessa: www.narbutas.com

Muutamia esimerkkejä:

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][qode_advanced_image_gallery type=”masonry” enable_image_shadow=”no” image_behavior=”lightbox” enable_icon=”yes” number_of_columns=”two” space_between_items=”large” images=”2886,2884,2883,2882,2869,2866,2864,2863,2862,2861″ image_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=LprRw7gWmRY”][/vc_column][/vc_row]