Håg Capisco 8127

HÅGin kenties tunnetuin tuoli, Capisco, on syystäkin klassikko: innovatiivinen liikemekanismi ei rajoita luonnollista liikkeen tarvetta istuessakaan, ja tuolin muotoilu mahdollistaa lukuisia eri istuma-asentoja ja kannustaa oikaisemaan itsensä selälle terveelliseen, luonnolliseen asentoon. Kokeile ja ihastu!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

HÅG Capisco 8127 -mallissa on sekä selkänoja että niskatuki. Tuolissa on hieman lyhyempi, edestä pyöristetty suorareunainen istuin (satulamainen istuin löytyy mallista 8106). Tuoli sopii parhaiten työskentelyyn normaalikorkuisen tai kohtalaisen korkealle nostetun pöydän ääressä. Istuimen korkeus ja syvyys sekä selkänojan korkeus ovat säädettävät. Myös keinuvastus on säädettävä, ja sen voi lisäksi lukita. Jalkaristikko on joko mustaksi tai hopeanväriseksi maalattua alumiinia. Vakiotoimituksessa on 200 mm:n kaasujousi. Kiillotetusta alumiinista valmistettu jalkaristikko on lisävaruste.

Valikoimassa on kattavasti eri materiaaleja ja värejä, joista voit yhdistää mieleisesi ratkaisun. Lisätietoa eri vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Lisätiedot

Rungon väri

Musta, Hopea

Kaasujousi

200 mm, 265 mm