Håg Capisco 8106

HÅGin kenties tunnetuin tuoli, Capisco, on syystäkin klassikko: innovatiivinen liikemekanismi ei rajoita luonnollista liikkeen tarvetta istuessakaan, ja tuolin muotoilu mahdollistaa lukuisia eri istuma-asentoja ja kannustaa oikaisemaan itsensä selälle terveelliseen, luonnolliseen asentoon. Kokeile ja ihastu!

 

Varastoväri: Musta Select-villaverhoilu ja hopea runko.

Muut värit ja verhoilut toimitusaika noin 3 viikkoa. (Kerro tarjouspyynnössä toivomasi väri).

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

Kuvaus

Klassikkomalli HÅG Capisco 8106 on monipuolisuudessaan ylivoimainen työtuoli. Capiscolla istut etuperin, takaperin, sivuttain tai lähes seisoen – ja aina hyvin. Tapahtuupa asennonvaihtelu tietoisesti tai huomaamatta, Capiscolla istuessasi pääset eroon staattisen kuormituksen haitoista. Mieli pysyy virkeänä ja keho kunnossa.

Capiscon muotoilu muistuttaa satulaa: jalan ja lonkan välinen kulma pääsee aukeamaan, jolloin verenkierto ei hidastu. Istuimen korkeus ja syvyys sekä selkänojan korkeus ovat säädettävät, jolloin jokainen istuja saa itselleen optimoidun tuen. Myös keinuvastus on säädettävä, ja sen voi lisäksi lukita. Jalkaristikko on joko mustaksi tai hopeanväriseksi maalattua alumiinia. Capiscon perheeseen kuuluvat lisäksi selkänojaton 8105-malli sekä niskatuellinen 8107-malli.

Capisco -tuoliin on mahdollista saada lisävarusteena jalkarengas tai StepUp -jalkatuki.

Valikoimassa on kattavasti eri materiaaleja ja värejä, joista voit yhdistää mieleisesi ratkaisun. Lisätietoa eri vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Lisätiedot

Verhoilu

Musta Fame-villaverhoilu, Muu väri/verhoilu

Rungon väri

Musta, Hopea, Valkoinen

Lisävarusteet

Ei mitään, StepUp, Jalkarengas

Kaasujousen pituus

200 mm, 265 mm

Saatat myös pitää...