Håg Conventio 9522

Ympäristöystävällinen, aktiiviseen istumiseen kannustava HÅG Conventio on erinomainen tuoli esimerkiksi neuvottelu- ja konferenssitiloihin.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Erityisesti neuvottelu- ja konferenssihuoneisiin suunniteltu HÅG Conventio on yksinkertaisuudessaan mullistava: se tarjoaa liikkumisen ja vaihtelun vapautta istuttaessa pitkissä kokouksissa ja konferensseissa. HÅG Conventio kannustaa asennonvaihteluun ja myötäilee istujaansa istuma-asennosta toiseen. Keskittymiskyky paranee, kun aktivoidut lihakset vilkastuttavat verenkiertoa ja sitä kautta myös ajattelua.

Saatavilla on eri kokoisia malleja pyörällisestä käsinojalliseen. Neuvottelutilojen lisäksi Conventio sopii esimerkiksi ruokaloihin, odotustiloihin, kirjastoihin ja koteihin. HÅG Convention valmistuksessa on kiinnitetty ergonomian lisäksi erityistä huomiota ekologisuuteen: tuolin istuimet valmistetaan kierrätetyistä autonpuskureista ja kotitalouksien muovipakkauksista.

HÅG Conventio 9522 -mallissa on muovinen jalkaristikko. 150 mm:n kaasujousi. Tämä malli on 2 cm syvempi ja 4 cm leveämpi kuin 9520-tuoli. Istuin ja selkänojan etupuoli ovat kokonaan pehmustetut. Irrotettavat istuimen ja selkänojan päälliset. Selkänojassa on upotettu kantokahva. Käsinojat saatavana lisävarusteena. Selkänojan kiinnike on mattapintainen, musta tai hopeanvärinen.