Håg Conventio Wing 9831

HÅG Conventio Wing on dynaaminen, erityisesti konferenssi- ja neuvottelutiloihin suunniteltu tuoli, joka kannustaa aktiiviseen istumiseen ja asennonvaihteluun.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

HÅG Conventio Wing on dynaaminen, erityisesti konferenssi- ja neuvottelutiloihin suunniteltu tuoli. HÅG Conventio Wing:n keinumekanismi inspiroi vaihteluun ja liikkeeseen, mikä parantaa istujan verenkiertoa sekä keskittymis- ja suorituskykyä. Tuolin liikkeeseen kannustavan designin ja selkänojan siipimäisen muotoilun ansiosta HÅG Conventio Wing erottuu edukseen tavanomaisten neuvottelutuolien rinnalla.

Neuvotteluhuoneen lisäksi Conventio Wing sopii esimerkiksi kouluihin, yliopistoihin, kirjastoihin, ruokaloihin, kahviloihin, hotelleihin ja konferenssikeskuksiin. HÅG Conventio Wing on valmistettu kovaa käsittelyä kestävistä kevyistä materiaaleista, ja valmistuksessa on kiinnitetty ergonomian lisäksi erityistä huomiota ekologisuuteen: tuolin istuimet valmistetaan kierrätetyistä autonpuskureista ja kotitalouksien muovipakkauksista.

HÅG Conventio 9831 -mallin istuimeen ja selkänojaan on saatavana 6 eri väriä: musta, valkoinen, harmaa, punainen, keltavihreä ja siniharmaa. Irrotettavat istuimen ja selkänojan päälliset. Alumiinisia tuolinjalkoja on saatavana kahta eri väriä: musta ja hopea. Käsinojat saatavana lisävarusteena. Tuolit voidaan koota 15 tuolin pinoihin. Vakaa ja kevyt tuoli on helppo ottaa esiin ja koota pinoon.