Håg Conventio Wing 9832

HÅG Conventio Wing on dynaaminen, erityisesti konferenssi- ja neuvottelutiloihin suunniteltu tuoli, joka kannustaa aktiiviseen istumiseen ja asennonvaihteluun.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

HÅG Conventio Wing on dynaaminen, erityisesti konferenssi- ja neuvottelutiloihin suunniteltu tuoli. HÅG Conventio Wing:n keinumekanismi inspiroi vaihteluun ja liikkeeseen, mikä parantaa istujan verenkiertoa sekä keskittymis- ja suorituskykyä. Tuolin liikkeeseen kannustavan designin ja selkänojan siipimäisen muotoilun ansiosta HÅG Conventio Wing erottuu edukseen tavanomaisten neuvottelutuolien rinnalla.

Neuvotteluhuoneen lisäksi Conventio Wing sopii esimerkiksi kouluihin, yliopistoihin, kirjastoihin, ruokaloihin, kahviloihin, hotelleihin ja konferenssikeskuksiin. HÅG Conventio Wing on valmistettu kovaa käsittelyä kestävistä kevyistä materiaaleista, ja valmistuksessa on kiinnitetty ergonomian lisäksi erityistä huomiota ekologisuuteen: tuolin istuimet valmistetaan kierrätetyistä autonpuskureista ja kotitalouksien muovipakkauksista.

HÅG Conventio 9832 -mallin istuimeen ja selkänojaan on saatavana 6 eri väriä: musta, valkoinen, harmaa, punainen, keltavihreä ja siniharmaa. Selkänojan kiinnike on mattapintainen musta tai hopeanvärinen. Irrotettavat istuimen ja selkänojan päälliset. Vakiona musta muovinen jalkaristikko ja 150 mm:n kaasujousi. Käsinojat saatavana lisävarusteena.