HÅG Excellence 9331

HÅG Excellence -tuoli on tyylikäs klassikko, joka täyttää istumamukavuuden modernit vaatimukset. BalancedMovementMechanism -järjestelmä kannustaa asennonvaihteluun ja liikkeeseen, ja säädettävä tyyny tukee ristiselkää. Vakiona alaspäin taitettavat, nahalla päällystetyt TiltDown™-käsinojat.

Clear

HÅG Excellence on puhdasta eleganssia. Tuolissa on korkealaatuinen nahkaverhoilu, korkea selkänoja, säädettävä niskatuki,  HÅGin BalancedMovementMechanism-järjestelmä sekä säädettävä istuinkorkeus ja -syvyys. Mukavuutta parantava säädettävä tyyny tukee ristiselkää optimaalisesti. Myös keinuvastus on säädettävä, ja sen voi lisäksi lukita. HÅG H09:ssä on vakiovarusteena mustalla nahkalla verhoillut alas taitettavat TiltDown™-käsinojat. Jalkaristikko/kaasujousi on mattapintainen musta tai kiillotettua alumiinia. HÅG H09 Excellence 9331 -mallin istuin ja selkänoja ovat joko Antigo Soft-nahkaa tai ylellistä Vadal Uni -villakangasta.

Valikoimassa on kattavasti eri materiaaleja ja värejä, joista voit yhdistää mieleisesi ratkaisun. Lisätietoa eri vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Jalusta

Musta, Kiillotettu alumiini

Kaasujousi

150 mm (vakio), 200 mm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,