HÅG Excellence 9331

HÅG Excellence -tuoli on tyylikäs klassikko, joka täyttää istumamukavuuden modernit vaatimukset. BalancedMovementMechanism -järjestelmä kannustaa asennonvaihteluun ja liikkeeseen, ja säädettävä tyyny tukee ristiselkää. Vakiona alaspäin taitettavat, nahalla päällystetyt TiltDown™-käsinojat.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

HÅG Excellence on puhdasta eleganssia. Tuolissa on korkealaatuinen nahkaverhoilu, korkea selkänoja, säädettävä niskatuki,  HÅGin BalancedMovementMechanism-järjestelmä sekä säädettävä istuinkorkeus ja -syvyys. Mukavuutta parantava säädettävä tyyny tukee ristiselkää optimaalisesti. Myös keinuvastus on säädettävä, ja sen voi lisäksi lukita. HÅG H09:ssä on vakiovarusteena mustalla nahkalla verhoillut alas taitettavat TiltDown™-käsinojat. Jalkaristikko/kaasujousi on mattapintainen musta tai kiillotettua alumiinia. HÅG H09 Excellence 9331 -mallin istuin ja selkänoja ovat joko Antigo Soft-nahkaa tai ylellistä Vadal Uni -villakangasta.

Valikoimassa on kattavasti eri materiaaleja ja värejä, joista voit yhdistää mieleisesi ratkaisun. Lisätietoa eri vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Lisätiedot

Jalusta

Musta, Kiillotettu alumiini

Kaasujousi

150 mm (vakio), 200 mm