HÅG Futu Mesh 1100

Tyylikäs design ja ergonomia yhdistyvät HÅG Futu -tuolissa, joka on lisäksi ympäristöystävällinen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

HÅG Futu on uuden ajan tuoli, jossa edistyksellinen design yhdistyy täydelliseen istumaergonomiaan. Dynaaminen keinumekanismi sekä istuinosan innovatiivinen inBalance-tekniikka auttavat jaksamaan paremmin pitkääkin istumista. Puhdaslinjaisen ja yhtenevän muotoilunsa ansiosta HÅG Futu on pikemminkin huonekalu kuin toimistotuoli.

HÅG Futu on palkittu sekä muotoilustaan että ympäristöystävällisyydestään: jopa 97 % tuolin materiaaleista on mahdollista kierrättää ja lähes 50 % tuolin komponenteista on valmistettu jo kierrätetyistä materiaaleista. HÅG Futu sopii mainiosti niin suuriin avokonttoreihin kuin yksityisiin työhuoneisiin.

Verhoiluna tuolissa on FutuKnit, joka on erityisesti HÅG Futu -mallia varten suunniteltua neulosta. Ilmeeltään modernin ja pelkistetyn kankaan pinta kätkee alleen useita materiaalikerroksia, jotka on neulottu yhteen edistyksellisillä 3D-koneilla. Kangas on joustavaa ja miellyttävän tuntuista, mutta samalla se pysyy hyvin paikallaan. FutuKnit-kankaassa on tyylikäs ja hillitty reliefimäinen kuviointi, jossa valo taittuu kauniisti.

Lisävarusteena saatavana säädettävät käsinojat (korkeus- ja leveyssäätö) tai 3D-käsinojat. Vakiotoimituksessa kaasujousen pituus on 165 mm.

 

Värivaihtoehdot:

Lisätiedot

Väri

Night(Musta), Straw, Frost, Stone, Dusk, Aubergine, Forest

Jalkaristikko

Musta, Hopea, Kiilloitettu alumiini

Kaasujousi

165 mm

Käsinojat

Ei käsinojia, Säädettävät käsinojat, 3D-käsinojat

Ristiseläntuki

Ristiseläntuki, Ei ristiseläntukea