Håg H04 4472 Communication

HÅG H04 -tuolin konferenssi- ja neuvotteluversio, joka sopii hyvin vierastuoliksi. Klassisen tyylikkään muotoilunsa ja istujan asentoja myötäilevän joustavuutensa ansiosta monipuolinen tuoli ja kova vastustaja perinteisille neuvottelutuoleille.

 

This product is currently out of stock and unavailable.

HÅG H04 Communication sopii erittäin hyvin sekä vierastuoliksi että neuvotteluhuoneisiin. Tuoli kannustaa isoveljensä HÅG H04 -tuolin tavoin aktiiviseen istumiseen ja asennonvaihteluun. Kehon vireystilan ylläpito on erityisen tärkeää neuvottelutilanteissa, joissa osallistujien yhteinen aika on rajallinen ja päätöksien tulisi syntyä hyvin lyhyessä ajassa. Pieni liike ja eri istuma-asennot pitävät energiatason korkealla, jolloin keskittymiskyky paranee.

HÅG H04 4472 Communication -mallissa on keskikorkea selkänoja. Säädettävä istuinkorkeus. Vakiona 150 mm:n kaasujousi. Käsinojat saatavana lisävarusteena.

Valikoimassa on kattavasti eri materiaaleja ja värejä, joista voit yhdistää mieleisesi ratkaisun. Lisätietoa eri vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Kaasujousi

150 mm (vakio)

Käsinojat

Ei käsinojia, Alumiiniset käsinojat

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle