Håg H05 5100

Monipuolinen HÅG H05 -tuoli on helppo säätää henkilökohtaisen istumamukavuuden takaamiseksi. Tuolin liikemekanismi herättelee jalkojen laskimoverenkiertoa ja auttaa pitämään kehon aktiivisessa tilassa.

This product is currently out of stock and unavailable.

Peter Opsvikin suunnittelemassa HÅG H05 -mallistossa on ainutlaatuinen säätömekanismi, jossa yhdellä säätövivulla saadaan säädettyä useampia toimintoja: istuin- ja selkänojan syvyyttä ja korkeutta sekä keinumekanismin vastusta. Jaloilla ohjattava liike lisää laskimoverenkiertoa, auttaa kehoa pysymään aktiivisessa tilassa ja parantaa siten keskittymiskykyä. Ennentuntematon kontrollin tunne syntyy siitä, että tuoli mukautuu istujan asentoihin – ei toisin päin. HÅG H05 -tuoleihin on saatavana lisävarusteena taakse käännettävät, patentoidut SwingBack-käsinojat.

HÅG H05 5100 -mallissa on matala selkänoja, ja se on etupuolelta pehmustettu ja verhoiltu. Vakiotoimituksessa on 150 mm:n kaasujousi. Jalkaristikkoa on saatavana kahta eri väriä: musta ja hopea. Pyörät voidaan tilata lattiatyypin mukaan: kovat pyörät pehmeälle lattialle ja pehmeät pyörät kovalle lattialle. Kiillotettu jalkaristikko, 200 mm:n kaasujousi ja käsinojat ovat saatavana lisävarusteena.

Valikoimassa on kattavasti eri materiaaleja ja värejä, joista voit yhdistää mieleisesi ratkaisun. Lisätietoa eri vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Kaasujousi

150 mm (vakio), 200 mm

Niskatuki

Ei niskatukea, Niskatuki

Käsinojat

Ei käsinojia, Säädettävät käsinojat

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle