Håg H05 5400

Monipuolinen HÅG H05 -tuoli on helppo säätää henkilökohtaisen istumamukavuuden takaamiseksi. Tuolin liikemekanismi herättelee jalkojen laskimoverenkiertoa ja auttaa pitämään kehon aktiivisessa tilassa.

Clear

Peter Opsvikin suunnittelemassa HÅG H05 -mallistossa on ainutlaatuinen säätömekanismi, jossa yhdellä säätövivulla saadaan säädettyä useampia toimintoja: istuin- ja selkänojan syvyyttä ja korkeutta sekä keinumekanismin vastusta. Jaloilla ohjattava liike lisää laskimoverenkiertoa, auttaa kehoa pysymään aktiivisessa tilassa ja parantaa siten keskittymiskykyä. Ennentuntematon kontrollin tunne syntyy siitä, että tuoli mukautuu istujan asentoihin – ei toisin päin. HÅG H05 -tuoleihin on saatavana lisävarusteena taakse käännettävät, patentoidut SwingBack-käsinojat.

HÅG H05 5400 -mallissa on keskikorkea selkänoja, ja se on kokonaan pehmustettu. Tuolissa on säädettävät käsinojat. Vakiotoimituksessa on 150 mm:n kaasujousi. Jalkaristikkoa on saatavana kahta eri väriä: musta ja hopea. Pyörät voidaan tilata lattiatyypin mukaan: kovat pyörät pehmeälle lattialle ja pehmeät pyörät kovalle lattialle. Kiillotettu jalkaristikko, 200 mm:n kaasujousi ja HÅG SwingBack -käsinojat ovat saatavana lisävarusteena.

Valikoimassa on kattavasti eri materiaaleja ja värejä, joista voit yhdistää mieleisesi ratkaisun. Lisätietoa eri vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Niskatuki

Ei niskatukea, Niskatuki

Käsinojat

Säädettävät käsinojat (vakio), SwingBack-käsinojat

Kaasujousi

150 mm, 200 mm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,