Håg H09 9320 Excellence

HÅG H09 -tuoli on tyylikäs klassikko, joka täyttää istumamukavuuden modernit vaatimukset. BalancedMovementMechanism -järjestelmä kannustaa asennonvaihteluun ja liikkeeseen. Säädettävä tyyny tukee ristiselkää. Vakiona alaspäin taitettavat, nahalla päällystetyt TiltDown™-käsinojat.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

HÅG H09 Excellence on puhdasta eleganssia. Tuolissa on mukava korkealaatuinen nahkaverhoilu, korkea selkänoja, HÅGin BalancedMovementMechanism-järjestelmä sekä säädettävä istuinkorkeus ja -syvyys. Mukavuutta parantava säädettävä tyyny tukee ristiselkää optimaalisesti. Myös keinuvastus on säädettävä, ja sen voi lisäksi lukita. HÅG H09:ssä on vakiovarusteena mustalla nahkalla verhoillut alas taitettavat TiltDown™-käsinojat. Jalkaristikko/kaasujousi on mattapintainen musta tai kiillotettua alumiinia. HÅG H09 Excellence 9320 -mallin istuin ja selkänoja ovat joko Antigo Soft-nahkaa tai ylellistä Vadal Uni -villakangasta.

Valikoimassa on kattavasti eri materiaaleja ja värejä, joista voit yhdistää mieleisesi ratkaisun. Lisätietoa eri vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Lisätiedot

Jalusta

Musta, Kiillotettu alumiini

Kaasujousi

150 mm (vakio), 200 mm