Håg Inspiration 9221

HÅG Inspiration -tuoli on tyylikäs klassikko, joka täyttää istumamukavuuden modernit vaatimukset. BalancedMovementMechanism -järjestelmä kannustaa asennonvaihteluun ja liikkeeseen, ja säädettävä tyyny tukee ristiselkää. Vakiona alaspäin taitettavat, nahalla päällystetyt TiltDown™-käsinojat.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

HÅG Inspiration on moderni tuoli ja mukava työtoveri, jonka yleisilme on kevyt. Kun istut alas, huomaat kuinka läpikuultava tekstiili tarjoaa liikkumisen vapauden, tuolin ollessa ehdottoman vankka. Tuolin selkänoja on verhoiltu läpikuultavalla tekstiilillä, mikä on saatavilla tummana ja vaaleana versiona. HÅG Inspiration 9221 -tuolissa on korkea selkänoja. Tuolissa on HÅGin BalancedMovementMechanism-järjestelmä sekä säädettävä istuinkorkeus ja -syvyys. Mukavuutta parantava säädettävä tyyny tukee ristiselkää optimaalisesti. Myös keinuvastus on säädettävä, ja sen voi lisäksi lukita. HÅG Executive:ssä on vakiovarusteena mustalla nahkalla verhoillut alas taitettavat TiltDown™-käsinojat. Jalkaristikko/kaasujousi on mattapintainen musta tai kiillotettua alumiinia. HÅG Inspiration 9221:n verkkokankainen selkänoja on Space- tai Lumina-kangasta. Istuin on joko Antigo Soft-nahkaa, Shimmer tai Note (Shimmer ja Note ovat kampavillaa).

Valikoimassa on kattavasti eri materiaaleja ja värejä, joista voit yhdistää mieleisesi ratkaisun. Lisätietoa eri vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Lisätiedot

Jalusta

Musta, Kiillotettu alumiini

Kaasujousi

150 mm (vakio), 200 mm