Muvman HIGH

Kuka väitti, että istuminen ja seisominen ovat toisensa poissulkevia vaihtoehtoja? Useita designpalkintoja kerännyt Muvman-aktiivituoli mukautuu helposti jokaisen käyttäjän tarpeisiin ja kannustaa liikkeeseen kaikissa asennoissa. Muvman HIGH -tuolin poikkeuksellisen laaja, vaikuttava 60-93cm korkeudensäätö mahdollistaa aktiivisen tuen paitsi istuma-, myös seisoma-asennossa korkeamman pöydän äärellä myös pidemmille ihmisille.

Clear

Tuntikausien paikalla istuminen tekee hallaa terveellekin keholle. Muvmanin eteenpäin kallistettu jalka ja sen kääntyvä erikoisnivel on suunniteltu pitämään ihmiselle luonnollista liikettä yllä istuessakin. Pieni liike vahvistaa vatsan ja lantionpohjan syviä lihaksia sekä hellii selän ja välilevyjen terveyttä.

Aktiivinen istuminen ja asennonvaihtelu vähentävät välittömän selkäsäryn ja väsymyksen lisäksi istumisesta johtuvia pitkäaikaisvaikutuksia. Istuminen vaikuttaa myös työtehoon: Energinen ja aktiivisessa tilassa oleva keho on paras lähtökohta aivotyölle, ja useimmiten kehon pysäyttäminen istumaan johtaa pian myös ajatuksenjuoksun pysähtymiseen.

Muvman perusmallin istuinosan materiaali on korkealaatuista, hengittävää ja helppohoitoista mikrokuitua. Värivaihtoehdot musta, harmaa, sininen ja vihreä. Rungon värivaihtoehdot ovat musta tai harmaa.

Muvmanista saatavana myös tehdas- ja laboratoriotyöhön optimoitu FACTORY-malli. Istuimen materiaali on likaa ja pölyä hylkivää tekonahkaa. Alustan ja jalan välissä lialta suojaava kumirengas. Factory-malli on saatavana vain mustalla istuimen värillä ja rungon väri on musta tai harmaa.

 

Optik-Showroom Rodenstock, München, Deutschland

Optik-Showroom
Rodenstock, München, Deutschland

Muvman

Bankhaus, Hamburg, Deutschland

Shopping Mall, Düsseldorf, Deutschland, Fertigstellung 2014

Shopping Mall, Düsseldorf, Deutschland, Fertigstellung 2014

Muvman

TV-Studio SPORT 1, Ismaning, Deutschland

Muvman

EurofinsMedigenomix
GmbH, Ebersberg, Deutschland

Muvman

Messe-Präsentation Neuland GmbH & Co. KG,
Deutschland

Muvman & Swopper

PhysioFit Fitness-Studio,
Urdorf, SCHWEIZ

Muvman

Perkins Einzelhandel,
Manchester, UK

 

 

Malli

Perusmalli, Factory

Istuimen väri

Harmaa (1), Musta (2), Sininen (3), Vihreä (4)

Rungon väri

Musta, Harmaa

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsana tuotteelle