RollerMouse Red & Red plus

Uusi, virtaviivainen alumiinidesign
Ennennäkemätöntä tarkkuutta
Vaivatonta hallintaa
Helppo käyttää ja omaksua

Kuvaus

RollerMouse Red -tietokonehiiren runko on valmistettu yhtenäisestä alumiinikappaleesta. Tämä ei ainoastaan takaa täysin uudenlaista lookia vaan tekee hiirestä entistä tukevamman ja ergonomisemman. Myös kursorin hallinta on entistä täsmällisempää ja vaivattomampaa. RollerMouse Re:d on virtaviivainen sekä kestävä, ja sitä on helppo käyttää aina ja kaikkialla.

RollerMouse Re:d -tietokonehiiren myötä esittelemme täysin uuden ohjausteknologian. Tämä takaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden ja täsmällisyyden. Sensori on sijoitettu tangon sisälle suojaten sitä pölyltä ja lialta. Näin ollen se tarjoaa kaikkien aikojen luotettavimman ja tarkimman hiirityöskentelyn. Kaksoislasersensorit mahdollistavat tehtävien toteuttamisen tehokkaasti ja turvallisesti.

Paranna hallittavuutta ja vähennä rasitusta uuden, huippukehitellyn rullahiiren avulla. Paksummalla ohjaustangolla varustettu rullahiiri ei ole vain helpommin hallittava, vaan se myös tuntuu upealta. Jotta käyttökokemus olisi entistä miellyttävämpi, olemme muuttaneet mekaanisen hiiren napsautuksen virtuaaliseksi, digitaaliseksi napsautukseksi. Tämä antaa käyttäjälle saman vastareaktion tunteen ja hallinnan napsautettaessa, mutta ilman vastavoimaa. Tämä ehkäisee jopa pienimmätkin rasitusvammat.

Uusi tietokonehiiri siirtää suorituskyvyn sormenpäille, tarjoamalla laajemman tuen ranteille. Tämä tekee siitä sekä helppokäyttöisemmän että vakaamman ja tarkemman. RollerMouse Redin avulla keskihiiren hyödyistä pääsevät nauttimaan nyt myös CAD- ja muita designohjelmia käyttävät ammattilaiset.

 

Paino Red – 0,84 kg

Paino Red plus – 1,06 kg

Mitat Red – 41 cm x 10 cm x 2,3 cm

Mitat Red plus – 42 cm x 15,5 cm x 2,3 cm

Vierityspyörä – Kyllä

Painikkeet – 8 painikkeita (6 ohjelmoitavissa)

Jäljitysmenetelmä – Kaksoislaserliiketunnistin

Päättymisen tunnistus – Kyllä

DPI – 600, 800, 1000, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000, 2400, 2800

OS – OSX, Windows

Liitäntä – USB

Ohjelmistot – Saatavilla tukisivulla.

Plug-and-play – Kyllä