Aeris Swopper Classic

Swopper on maailman ensimmäinen kolmiulotteiseen liikkeeseen perustuva tuoli.

Swopperin ainutlaatuinen kolmiulotteinen liike pitää kehon jatkuvasti pienessä liikkeessä, mikä vahvistaa syvien vatsa- ja selkälihasten lisäksi lantionpohjan lihaksia ja edistää selän ja välilevyjen terveyttä. Liike stimuloi elimistön verenkiertoa, ja myös istuinosa on suunniteltu niin, ettei takareisiin synny verenkiertoa tyrehdyttävää painetta.

Korkeussäätö istuttaessa 45 – 59cm.

Swopper tekee onnelliseksi.

Yli 1.200 swopperin omistajaa vastasi kyselyyn! Tulokset puhuvat puolestaan: 96% vastaajista ostaisi swopperin uudelleen.

  • En vaihtaisi swopperia mihinkään: 98%
  • Istun swopperilla mielummin kuin perinteisellä tuolilla: 94%
  • Suosittelen swopperia: 98%
  • Olen swopperiini tyytyväinen: 97%.

(aeris markkinatutkimuksen tulokset helmikuulta 2012. Tutkimukseen osallistui 1207 swopper-tuolin omistajaa)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Perusmalli valurautaisella rengasalustalla ilman pyöriä. Teräsjousella varustettu jalka sekä kuperaksi muotoiltu, pehmustettu istuinosa. Korkeus, jousen jäykkyys ja sivuttaisliike ovat kaikki erikseen säädettävissä. Istuinosan päällysmateriaaleissa vaihtoehtoina pehmeä, samettinen mikrokuitu sekä tyylikäs PREMIUM nahka. Mikrokuitu on hengittävä, elegantti ja helposti puhdistettava kangas, josta on saatavilla lukuisia eri värivaihtoehtoja. PREMIUM nahka on väriltään mustaa, antistaattista ja kätevästi puhdistettavissa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=K2BX_BNAaBk

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Punainen (01), Harmaa (02), Sininen (06), Terracotta (07), Musta (10), Violetti (21), Pistaasi-vihreä (22), Nahka(Musta), Keinonahka Stamskin (Valkoinen)

Rungon väri

Tumman harmaa, Titan

Saatat myös pitää...