Aeris Swopper Work

Tuntikausien paikallaan istumisesta johtuvat selkäkivut ovat toimistojen yleisin sairaslomaan johtava syy. Niinpä toimistotyöläiselle suunniteltu Swopperin WORK-erikoisversio täyttää DIN EN 1335 -normin vaatimukset. Vakiona pyörät sekä ergonominen, korkeussäädettävä päällystetty selkänoja. Istuinpäällinen saatavana mikrokuitukankalla 4 eri värillä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Swopperin ainutlaatuinen kolmiulotteinen liike pitää kehon jatkuvasti pienessä liikkeessä, joka vahvistaa syvien vatsa- ja selkälihasten lisäksi lantionpohjan lihaksia ja edistää selän ja välilevyjen terveyttä. Liike stimuloi elimistön verenkiertoa, ja myös istuinosa on suunniteltu niin, ettei takareisiin synny verenkiertoa tyrehdyttävää painetta.

Teräsjousella varustettu jalka sekä kuperaksi muotoiltu, pehmustettu istuinosa. Korkeus, jousen jäykkyys ja sivuttaisliike ovat kaikki erikseen säädettävissä. Istuinosan päällysmateriaaleissa vaihtoehtoina pehmeä, samettinen mikrokuitu. Mikrokuitu on hengittävä, elegantti ja helposti puhdistettava kangas, josta on saatavilla lukuisia eri värivaihtoehtoja.

Lisätiedot

Väri

Punainen (01), Harmaa (02), Sininen (06), Musta (10)

Rungon väri

Tumman harmaa, Titan

Saatat myös pitää...