Varier Move

Variér Move on loistava esimerkki yksinkertaisesta muotoilusta, joka on sekä tyylikäs että ergonomisesti toimiva. Move ei rajoita istujaansa mihinkään suuntaan: sen kuperan jalan kallistuskulma antaa istujalle vapauden liikkua. Tuoli mukailee istujansa asentoja pitäen kehon pienessä liikkeessä ja vahvistaen samalla selkää ja syviä vatsalihaksia.

Valikoimassa on kattavasti eri materiaaleja ja värejä, joista voit yhdistää mieleisesi ratkaisun. Lisätietoa eri vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

 

Perus verhoiluna on Revive joka on 100% kierrätettyä polyesteria.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Varier Move on nokkela työtuoli, jonka kupera jalusta mahdollistaa joustavan liikkeen ja seuraa istujan mukana erilaisissa asennoissa. Satulamallisen istuinosan ansiosta tuoli on liikeulottuvuudestaan huolimatta tukeva ja siitä on mahdotonta liukua pois. Myös vartalon ja jalkojen välinen kulma pysyy avoimena, jolloin paine selässä ja reisien verisuonissa vähenee. Istuinosasta on olemassa pienempi ja isompi vaihtoehto. Laaja korkeudensääntö mahdollistaa tuolin käyttämisen myös seisomatukena. Monipuolinen Varier Move sopii esimerkiksi toimiston työpisteelle, kotikäyttöön, kassatyöhön ja laboratorioihin.

Varier Move on saatavana myös pienemmällä satulalla sekä lapsille suunnattuna kokonaisuudessaan pienempänä versiona.

 

Lisätiedot

Mitat 43 × 43 × 49-82 cm
Istuimen väri

Musta-Revive, Vaalean harmaa-Revive, Turkoosi-Revive, Persikka-Revive

Rungon väri

Pyökki, Musta, Valkoinen, Harmaa

Kaasujousi

Lyhyt, Keskipitkä, Pitkä