Varier Multi balans

Variér Multi balans on helposti mukana kannettava, kevyt polvitukituoli. Korkeussäädön ja lantion kulman avoimena pitävän muotoilunsa ansiosta Multi balans on monipuolinen tuoli, jonka avulla asennonvaihtelu ja ryhdikäs asento toteutuvat luonnostaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Varier Multi Balans -tuoli poikkeaa Varierin muusta mallistosta ollen staattisempi. Multi on ihanteellinen yleistuoli, joka on kevyt kantaa mukana ja joka taittuu kätevästi kasaan esimerkiksi seinää vasten.

Varier Multi sopii hyvin tilanteisiin, jotka edellyttävät vakaata istuma-asentoa. Multi balans mahdollistaa erilaisia istuma-asentoja: ylimpään ääriasentoon säädettynä istuja on lähes pystyasennossa. Tämä istuma-asento on useimmiten hyvä vaihtoehto selkäkivuista kärsiville sekä selkäleikkauksesta toipuville.

Valikoimassa on kattavasti eri materiaaleja ja värejä, joista voit yhdistää mieleisesi ratkaisun. Lisätietoa eri vaihtoehdoista saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Lisätiedot

Mitat 47 × 60 cm
Verhoilu

Revive, Fame, Nahka

Verhoilun väri

Musta-Revive, Harmaa-Revive, Vaalean harmaa-Revive, Persikka-Revive, Keltainen-Revive, Turkoosi-Revive, Punainen-Revive, Tumman sininen-Revive, Musta-Fame, Musta-Nahka, Muu väri

Rungon väri

Pyökki, Musta